Spuitgietproces

Het hele spuitgietproces bij een full-service spuitgieter!

Euronyl – DPI wil als kunststof spuitgieter volledig ontzorgen. Daarom coördineren we het hele proces van design tot aan logistiek. Doordat alle stappen bij een partij doorlopen worden besparen we tijd en geld. Er zijn nog meer voordelen van spuitgieten. Lees hier meer over in ons artikel. Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

 

Spuitgieten in 5 stappen

Als ondernemer wil je een goede concurrentiepositie behouden. Bij Euronyl – DPI snappen we dit ook. Het is belangrijk dat de de tijd tussen productie en het in de markt zetten van je nieuwe kunststof product zo kort mogelijk is. Wij bieden alle stappen van het kunststof spuitgieten aan. Van tekentafel tot transport in 5 stappen.

1. Advies over het product en proces

Euronyl – DPI focust op kwaliteit en uiterlijk. Kunststof spuitgiet producten moeten natuurlijk een hoogwaardige kwaliteit hebben. Omdat wij ervaring en kennis hebben op dit gebied denken we met u mee over het productdesign. Elk type kunststof heeft zijn eigen beperkingen en mogelijkheden. Visuele en technische eisen die gesteld worden aan een product zijn van invloed op de keuze voor een bepaalde grondstof. U levert het ontwerpbestand aan, wij kijken met welke spuitgietmethode het beste eindresultaat bereikt kan worden.

2. Spuitgieten

Euronyl – DPI beschikt over verschillende spuitgietmethoden. Hierdoor bent u ervan verzekerd  dat u de beste spuitgietmethode kiest voor uw product. Wij adviseren over welke methode past bij het ontwerp en welke methode het meest geschikt is. De methoden die, afhankelijk van het soort product, gebruikt kunnen worden zijn:

3. Assemblage spuitgietproces

De meeste kunststof onderdelen hebben na het spuitgietproces nog een nabewerking nodig. Bij Euronyl-DPI kunnen handelingen zoals In Mould Labeling of montage van het product meteen toegepast worden.

Benieuwd naar hoe het totale assemblageproces precies werkt? Bekijk dan onderstaande video:

4. Kunststof producten verpakken

Naast assembleren verzorgt Euronyl-DPI ook het verpakken van kunststof spuitgietproducten. Er is geen verpakkingsafdeling nodig. De benodigde verpakkingen worden ingekocht en voorzien van eventueel benodigde instructies, handleidingen en labels. Specificaties dienen daarbij als basis, zodat de eindverpakking exact aan alle wensen voldoet.

5. Logistiek spuitgietproces

Nadat het kunststof product volledig klaar is en de productie, assemblage en verpakking voltooid is regelen wij de logistiek naar de partij. Om onze klanten optimaal van dienst te zijn, organiseert Euronyl-DPI ook de logistiek tussen distributiecentrum, leverancier en klant.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.