Engineering advies spuitgieten

Euronyl – DPI adviseert over kwaliteit, esthetiek, materiaal en texturering van kunststof spuitgietproducten. Ook adviseren we u over de meest geschikte spuitgiettechnieken en berekenen we het break-evenpoint voor de productie.

Meedenken in het ontwerp

Euronyl – DPI focust op kwaliteit en esthetiek van kunststof spuitgieten. Kunststof gebruiksvoorwerpen moeten mooi zijn en hoogwaardig aanvoelen voor de eindgebruiker.

Daarom denken we met u mee in het product design van uw kunststof spuitgietproduct. U levert het ontwerpbestand aan, wij kijken of het huidige concept in de praktijk tot het gewenste resultaat leidt. Ook denken we met u vooruit, bijvoorbeeld over of het technisch materiaal wel goed combineert met de gewenste manier van labeling.

Meedenken in de productiekosten

De productie moet natuurlijk niet alleen tot een mooi en eersteklas eindresultaat leiden; het moet ook binnen de kostenraming passen.

Euronyl – DPI berekent daarom samen met u het break-even point. We bepalen de meest rendabele productietechniek en onderzoeken hoe we de matrijs moeten ontwerpen.

Daarbij houden we uiteraard rekening met de reproduceerbaarheid van producten en de mogelijkheid om de productie op te schalen wanneer de vraag vanuit de markt stijgt. Op basis van die informatie gaan we de matrijs maken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van tekentafel naar transport in 5 stappen:

Maak kennis met ons team

Maak kennis met ons team

Leon

Proces technoloog

Eric

Project Engineer

Ewa

Jr. Project manager

Kristina

Project Manager

Carry

Financieel Directeur

Patrick

Operationeel Directeur

Machiel

Commercieel Directeur

Nathan

Accountmanager

Geertje

Sales Account Support

Wilco

Senior Engineer