Meedenken in het ontwerp

DPI focust op kwaliteit en esthetiek van kunststof spuitgieten. Kunststof gebruiksvoorwerpen moeten mooi zijn en hoogwaardig aanvoelen voor de eindgebruiker.

Daarom denken we met u mee in het productdesign van uw kunststof spuitgietproduct. U levert het ontwerpbestand aan, wij kijken of het huidige concept in de praktijk tot het gewenste resultaat leidt. Ook denken we met u vooruit, bijvoorbeeld over of het technisch materiaal wel goed combineert met de gewenste manier van labeling.

Meedenken in de productiekosten

De productie moet natuurlijk niet alleen tot een mooi en eersteklas eindresultaat leiden; het moet ook binnen de kostenraming passen.

DPI berekent daarom samen met u het break-even point. We bepalen de meest rendabele productietechniek en onderzoeken hoe we de matrijs moeten ontwerpen.

Daarbij houden we uiteraard rekening met de reproduceerbaarheid van producten en de mogelijkheid om de productie op te schalen wanneer de vraag vanuit de markt stijgt. Op basis van die informatie gaan we de matrijs maken.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.