Compact spuitgieten

Compact spuitgieten is een goede techniek voor producten met een kleinere wanddikte. Euronyl – DPI spuitgiet kunststof producten naadloos met afmetingen tot wel twee meter.

 

Over compact spuitgieten

Bij Euronyl – DPI zetten we in op de hoogste precisie in compact spuitgieten, een geavanceerde techniek waarbij kunststofkorrels door middel van verwarming en wrijvingsenergie samensmelten. In dit proces spuit de machine onder hoge druk het gesmolten kunststof in een gekoelde matrijs, waarna deze afkoelt en opent, zodat de machine de gevormde producten eruit kan nemen.

Ons onderscheidend vermogen ligt in het gebruik van stalen matrijzen van topkwaliteit. Deze matrijzen stellen ons in staat om onder hoge druk te spuitgieten, wat resulteert in producten van uitzonderlijke kwaliteit. Als klant merkt u direct de voordelen: wij kunnen grote oplages aan en leveren producten met een gedetailleerde en fraaie afwerking.

Nabehandeling en assembage

Euronyl РDPI gaat verder dan alleen het compact spuitgieten. Wij bieden aanvullende diensten zoals nabehandelingen en assemblagediensten, waardoor wij een totaaloplossing bieden voor uw productiebehoeften. Daarnaast nemen wij de verpakking en logistiek van de producten uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze uitgebreide dienstverlening is gericht op het ontzorgen van onze klanten. Van het productieproces tot aan de levering van afgewerkte producten, wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Met Euronyl – DPI kiest u voor een betrouwbare partner die innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Kortom, ontdek de voordelen van compact spuitgieten met Euronyl – DPI, waar precisie, kwaliteit en uitgebreide dienstverlening samenkomen voor een optimale productie-ervaring.