Wij zijn Euronyl - DPI

Euronyl – DPI is sinds 1955 een innovatieve pionier en expert op het gebied van kunststof spuitgieten. Klanten prijzen het ingenieuze meedenken, integraal produceren, assembleren en nabehandelen van productschets tot schap.

 

 

Kwaliteit en vakmanschap

Inmiddels is Euronyl – DPI al méér dan 60 jaar de expert op het gebied van spuitgieten van kunststofproducten. Vakmanschap zit in ons DNA. Wij faciliteren bedrijven succesvol te zijn door het produceren van hoogstaande kunststofproducten en door het leveren van buitengewone service en kwaliteit.  Daarnaast bieden wij onze werknemers de kans om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen. Zo kunnen wij als gemotiveerd team garant staan voor een optimale realisatie van uw projecten.

Betrouwbaar

Langdurige relaties en partnerships met zowel onze klanten, leveranciers en andere stakeholders zijn voor ons van groot belang. Wij staan voor persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid. 

Innovatief
 

Wij faciliteren bedrijven in het proces van ontwikkelen van innovatieve ideeën naar on-the-shelf-producten. Onze core business omvat dus niet alleen het spuitgieten van kunststofonderdelen, maar ook het engineeren van producten, de assemblage en verpakking van het eindproduct, tot en met het ontzorgen van de supply chain.

Duurzaamheid

we are responsible for the next generations

De mogelijkheden van bestaande kunststoffen is geweldig. Maar in tijden dat duurzaamheid een steeds belangrijke rol speelt in de maatschappij, staan wij als Euronyl – DPI vóór de verduurzaming van ons productieproces. Cradle to cradle en de inzet van recyclaat worden steeds belangrijker. Hierdoor denkt Euronyl – DPI graag innovatief mee als het gaat om bio-based kunststoffen, recyclaten en overige duurzame productieoplossingen. 

Waarom Euronyl Plastics Group?

  • 10 productieplants wereldwijd; België, Nederland, Frankrijk, Polen en Tunesië
  • De spuitgietexpert
  • Meer dan 300 spuitgietmachines
  • 25 – 2300 ton (Max. 7,8 kg PP)
  • 2K, In-line labeling, In-mold labeling
  • Assemblage
  • Eigen R&D 
  • Kwaliteitscertificaten: ISO9001, ISO/TS 16949, UL (E337384), ISO 13485 en HACCP.

 

 

For all your injection moulding products

Het motto “for all your injection moulding products” vat onze bedrijfsfilosofie mooi samen. Het spuitgieten van kunststofproducten is onze core business. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij onze klanten met het gehele traject van productontwikkeling tot en met de logistieke afhandeling van de geproduceerde kunststofproducten. Euronyl Plastics Group Nederland heeft alle expertise in huis als het gaat om het produceren van uw kunststofproducten.

Join the club

Vacatures