Dit doen wij

Euronyl – DPI is niet zomaar een kunststofspuitgieter. Euronyl – DPI is een belangrijke spil voor bedrijven die producten met kunststof componenten op de markt brengen.

We beheersen alle fasen: van engineering, matrijsbouw en productie tot bedrukking, assemblage, verpakking en logistiek. Die alles doen we volgens minstens ISO 9001 procesbeheersing.

Van tekentafel naar transport in 5 stappen

1. Engineering advies

Euronyl - DPI adviseert over kwaliteit, esthetiek, materiaal en texturering. Ook brengen we advies uit over de productietechniek en berekenen we het break-evenpoint voor de productie.

2. Spuitgieten

We hebben in onze spuitgieterij een breed scala aan spuitgiettechnieken. Van compact spuitgieten en spuitgieten met gasinjectie tot de tweecomponenten techniek.

3. Assemblage

Euronyl - DPI verzorgt ook de assemblage, zodat we complete eindproducten kunnen leveren. Daarin zijn we betrouwbaar, flexibel en ervaren. U heeft hiermee voor alles hetzelfde aanspreekpunt.

4. Verpakking

Ook bij de verpakking ondersteunt Euronyl-DPI. We kopen de eindverpakkingen in en verzorgen instructies, handleidingen en speciale labels. Dit doen we op basis van uw specificaties.

5. Logistiek

Tot slot organiseert Euronyl - DPI ook de logistiek tussen distributiecentrum, leverancier en klant. We leveren de verpakte producten vanuit ons spuitgietbedrijf aan de gewenste persoon of partij.

Niet kunnen vinden wat u zocht?

We komen graag met u in contact om uw wensen en eisen te bespreken.