Dit doen wij

DPI is een pionier in het spuitgieten van fraaie kunststof zichtproducten, maatkritische componenten en extreem veilige constructies.

We beheersen alle fasen: van engineering, matrijsbouw en productie tot bedrukking, assemblage, verpakking en logistiek. Dit alles doen we volgens minstens ISO 9001 procesbeheersing.

GMG Yepp kinderstoeltje

Van tekentafel naar transport in 5 stappen

1. Advies

Euronyl - DPI adviseert over kwaliteit, esthetiek, materiaal en texturering. Ook brengen we advies uit over de productietechniek en berekenen we het break-evenpoint voor de productie.

Lees meer

2. Spuitgieten

We hebben in onze spuitgieterij een breed scala aan spuitgiettechnieken. Van compact spuitgieten en spuitgieten met gasinjectie tot de tweecomponenten techniek.

Lees meer

3. Assemblage

Euronyl - DPI verzorgt ook de assemblage, zodat we complete eindproducten kunnen leveren. Daarin zijn we betrouwbaar, flexibel en ervaren. U heeft hiermee voor alles hetzelfde aanspreekpunt.

Lees meer

4. Verpakking

Ook bij de verpakking ondersteunt Euronyl - DPI u. We kopen de eindverpakkingen in en verzorgen instructies, handleidingen en speciale labels. Dit doen we op basis van uw specificaties.

Lees meer

5. Logistiek

Tot slot organiseert Euronyl - DPI ook de logistiek tussen distributiecentrum, leverancier en klant. We leveren de verpakte producten vanuit ons spuitgietbedrijf aan de gewenste persoon of partij.

Lees meer

Contactinformatie

Spaarpot 23
Ind. terrein Spaarpot

5667 KV Geldrop
E-mail:
BTW: NL862569977B01
KvK nummer: 82695555