Flexibel en vakbekwaam

Voor een geheel gecontroleerde assemblage beschikt DPI niet alleen over flexibel inzetbare krachten die piekleveringen aan kunnen, maar ook over logistieke experts.

De logistieke experts bereiden de assemblage optimaal voor en verzorgen de inkoop en bevoorrading. Zij zien toe op zaken als bevestigingsmiddelen, beschermings- en verpakkingsmaterialen, handleidingen en tools. De consument verwacht immers dat het gekochte eindproduct compleet en onbeschadigd uit de verpakking komt en met alle bijgeleverde hulpmiddelen direct te gebruiken is.

Assemblageproces in beeld

Bij DPI zijn we continu in ontwikkeling om het spuitgietproductieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Hierbij is vernieuwing hét sleutelwoord. Sinds korte tijd is de totale assemblage afdeling verhuisd en vernieuwd, in het kader van de Lean gedachte. Benieuwd naar hoe het totale assemblageproces precies werkt? Bekijk dan onderstaande video:

Assembleren, verpakken en vervoeren

DPI is in staat om kunststof spuitgietcomponenten naadloos te produceren van 2 mm tot 2 meter, deze te assembleren tot eindproducten en in consumentenverpakkingen just-in-time op de juiste afleveradressen te bezorgen. Door opdrachtgevers volledig te ontzorgen, heeft u maar één aanspreekpunt nodig en bespaart u op uw eigen logistiek en nabewerking.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of advies.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.