Spuitgiettechnieken

DPI werkt met diverse spuitgiettechnieken. Van compact spuitgieten en spuitgieten met gasinjectie tot EVA spuitgieten en de tweecomponenten techniek.

Daarnaast beheersen we verschillende technieken voor het nabewerken en in-line of in-mould labelen van kunststof producten.

Stokke spuitgieten

Dit is er mogelijk

We adviseren graag welke vorm van spuitgieten het beste bij u past.

Compact spuitgieten

Compact spuitgieten

Compact spuitgieten is een goede techniek voor producten met een kleinere wanddikte. DPI spuitgiet kunststof producten naadloos met afmetingen tot wel 2 meter.

Gasinjectie spuitgieten

Spuitgieten met gasinjectie

Gasinjectie is een techniek waarmee DPI holle of gedeeltelijk holle kunststof producten produceert. Kenmerkend aan deze techniek zijn de korte cyclustijd en de lage materiaal- en proceskosten.

Nabewerking

Nabewerking

Door producten een oppervlaktebehandeling te geven, voorziet DPI deze van diverse decoraties en bekledingen. DPI heeft een prominente kennis en ervaring met het aanbrengen van perfect strakke chroom- en laklagen op de meeste gladde kunststofproducten.

Inline labeling

In-line labeling

De automatisering van het productieproces leidde bij DPI onder meer tot een nieuw, uniek proces: in-line labeling. DPI voorziet de producten eenmaal buiten de machine van bestickering. Omdat we dat helemaal automatisch doen, is de labeling efficiënt en nauwkeurig.

In-mould labeling

In-mould labeling

Met in-mould labeling hecht DPI uw label in de matrijs aan kunststof. Deze labelingtechniek komt veel voor bij producten die intensief gebruikt worden. Door het label te integreren, blijft het langer mooi en verweert het minder snel.

Contactinformatie

Spaarpot 23
Ind. terrein Spaarpot

5667 KV Geldrop
E-mail:
BTW: NL862569977B01
KvK nummer: 82695555