Bekijk wat wij doen in onze bedrijfsvideo:

 

Visie

Euronyl – DPI is een full-service organisatie voor het leveren van klantspecifieke kunststof spuitgietproducten en klantspecifieke geassembleerde producten. Full-service betreft prototyping, engineering (spuitgieten en assemblage), automatiseren, mechaniseren, inkoop, supply chain management, productie, assemblage, bedrukken, lakken, verpakken, opslag en fysieke distributie.

Missie

Euronyl – DPI is een leidende en op resultaat gerichte organisatie die samen met zijn klanten producten en processen ontwikkelt voor klantspecifieke kunststof spuitgietproducten en klantspecifieke geassembleerde producten inclusief de bijbehorende tooling, mechanisatie en automatisering.

Ook zal met de klant het passende logistieke concept ingevuld worden. Dit alles om onze klant op de door hem gewenste manier te ontzorgen en beleveren.

Euronyl – DPI is een veilig spuitgietbedrijf voor zijn werknemers in de meest brede zin van het woord. Medewerkers van Euronyl – DPI zijn betrokken en tonen eigenaarschap en krijgen binnen de spuitgieterij de mogelijkheid zich te ontwikkelen.

Euronyl – DPI werkt op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Net als haar externe partners.

It’s more than plastics’

Het motto ‘it’s more than plastics’ vat onze bedrijfsfilosofie mooi samen. Kunststof is onze core business, maar het ondersteunen en helpen van klanten in het hele traject maakt DPI als spuitgieter echt van toegevoegde waarde. DPI heeft alle kennis en expertise in huis, van engineering, matrijsbouw en productie tot assemblage en logistiek.

Met 65 precisiemachines en 150 medewerkers leveren we producten en samenstellingen aan diverse klanten.