Euronyl – DPI 

Euronyl – DPI is al méér dan 60 jaar de expert op het gebied van spuitgieten van kunststofproducten. Wij faciliteren bedrijven succesvol te zijn door het produceren van hoogstaande kunststofproducten en door het leveren van buitengewone service en kwaliteit.

Onze core business omvat niet alleen het spuitgieten van kunststofonderdelen, maar ook het engineeren van producten, de assemblage en verpakking van het eindproduct, tot en met het ontzorgen van de supply chain.

Wij zoeken ter ondersteuning van de afdeling Sales & Projects een fulltime projectmanager (m/v):

Projectmanager (m/v)

Functie

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van meerdere projecten vanaf aanlevering van offerte-informatie tot en met het opleveren van het project aan de productieorganisatie.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van projectdoelstellingen, -planning en een programma van eisen, adviseren van de klant over de technische maakbaarheid en kostprijsberekening, zorgdragen voor prioriteitstelling en een adequate financiële afronding van het project.

Daarnaast stel je projectteams samen (soms in nauwe samenwerking met klanten en/of leveranciers) en bewaak je de taak-/ rolverdeling binnen de teams.

Profiel 

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met het volgende profiel: een afgeronde hbo-opleiding in de richting van werktuigbouwkunde, óf relevante werkervaring met hbo-denkniveau vanuit een functie als projectmanager.

Je beschikt over de onderstaande eigenschappen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Stressbestendig
  • Kennis van MS Office pakketten/ Microsoft Projects
  • Kennis van ERP-systemen
  • Kennis van kunststoffen en matrijzen, processen is een pré

Tot slot beschik je over leidinggevende capaciteiten, heb je commercieel inzicht en kun je conceptueel denken.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamisch en toekomstgerichte organisatie met een informele werksfeer. Een rol waarbij genoeg ruimte is voor eigen initiatief, groei, toegespitste scholing en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles binnen een team met enthousiaste collega’s.
Daarnaast staan wij garant voor een prima basissalaris, een vaste eindejaarsuitkering, een zeer goede pensioenregeling en een modern pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met c.v. naar: vacatures@dpi.eu, t.a.v. Jessica Smulders-Cardol, HR Manager.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.