Euronyl – DPI 

Euronyl – DPI is al méér dan 60 jaar de expert op het gebied van spuitgieten van kunststofproducten. Wij faciliteren bedrijven succesvol te zijn door het produceren van hoogstaande kunststofproducten en door het leveren van buitengewone service en kwaliteit.

Onze core business omvat niet alleen het spuitgieten van kunststofonderdelen, maar ook het engineeren van producten, de assemblage en verpakking van het eindproduct, tot en met het ontzorgen van de supply chain.

Ter vervanging zijn wij voor de afdeling Reparatie & Onderhoud per direct op zoek naar een fulltime onderhoudsmonteur (m/v):

Fulltime onderhoudsmonteur in dagdienst (m/v)

Functie

Als onderhoudsmonteur verricht je preventief en correctief onderhoud en reparaties aan spuitgietmachines, robots, randapparatuur en installaties op zowel elektronisch als werkbouwkundig gebied. Daarnaast horen de volgende werkzaamheden bij de functie van onderhoudsmonteur:

  • Uitvoeren van NEN3140 keuringen (eventuele opleiding hiertoe wordt uiteraard geregeld);
  • Aanmaken van nieuwe, unieke productiemiddelen, zoals robothandjes (grijpers) en hulpmiddelen voor productie en de assemblage-afdeling.
  • Meedenken over het voorkomen van mogelijke problemen/knelpunten bij bestaande of nieuwe productiemiddelen en automatiseringen;
  • Deelname aan verbeterteams;
  • Delen en overdragen van opgedane kennis (t.a.v. robots, automatisering, nieuwe middelen) aan collega’s R&O, Ploegleiders, overige technische collega’s;
  • Overleggen met verschillende leveranciers over technische problemen.

Profiel 

Voor deze functie zoeken wij een servicegerichte doorzetter die bovenal collegiaal, positief ingesteld, stressbestendig en flexibel is. Jij beschikt over de volgende competenties:

  • Een afgeronde opleiding MTS Electro/WTB;
  • Ervaring met besturings- en schakelschema’s/ hydraulische en pneumatische systemen (eventueel aangevuld met NEN 3140 bevoegdheid).
  • Een rijbewijs, in verband met het verrichten van werkzaamheden op minimaal twee locaties (Geldrop & Helmond).

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamisch en toekomstgerichte organisatie met een informele werksfeer. Een rol waarbij genoeg ruimte is voor eigen initiatief, groei, toegespitste scholing en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles binnen een team met enthousiaste collega’s.

Daarnaast bieden wij een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast staan wij garant voor een mooi arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit onder andere een basissalaris (tussen de € 2.446,- en € 3.054,-), een vaste eindejaarsuitkering van 9%, een zeer goede pensioenregeling en tal van opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Dit alles binnen een dynamisch en toekomstgerichte organisatie met een informele werksfeer.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met c.v. naar: vacatures@dpi.eu, t.a.v. Jessica Smulders-Cardol, HR Manager.

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.